Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
02.03.2020
Rozšířené portfolio Hydro Tabs
Novinka na našem e-shopu. Dvě nové příchutě Hydro tabs jahoda a růžový grep za výhodnou cenu 199 Kč. číst celé
29.11.2019
Enervit Sport Isotonic Gel
Enervit Sport Isotonic Gel je vhodný pro všechny fáze dlouhodobého úsilí (zejména pro první 2 hodiny), dokonce i pro nejcitlivější sportovce. Izot... číst celé
29.11.2019
Přírodní tyčinka pro vegany
PowerBar Natural Energy tyčinka - slané arašídy 40 g Protein je nezbytnou součástí zdravé výživy a důležitým stavebním kamenem pro vaše svaly. Když j... číst celé
Zobrazit všechny novinky

PROČ NAKUPOVAT U NÁS?

U nás si můžete vybrat ze širokého sortimnetu značky SiS, PowerBar, Enervit za výhodné ceny. Nabízené zboží je vždy skladem tzn., že expedujeme Vaši objednávku již druhý pracovní den. Při nákupu nad 1500 Kč s DPH a dodání přes Zásilkovnu.cz  je poštovné ZDARMA. Doprava do Slovenské republiky za 170 Kč až do domu :)

A navíc:

  • pro registrované zákazníky sleva 2 % (sleva nemusí být započítaná u zboží označené AKCE)
  • možnost nakoupit zboži za  nižší ceny ve skupinovém balení  nebo v akcích
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Aspol, s.r.o., se sídlem ve Zlíně, IČ 25564561, zapsaná u Krajského soudu v v Brně, oddíl C, vložka 33987 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@sportvyziva.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.